hits

Julaften- en aften for mirakler

Julen er tiden for magi, og det mest magiske er når små nydelige barn kommer til verden. Julekvelden ble jeg farmor til en nydelig nissegutt.1 juledag i Korea, men fremdeles julaften hjemme i Norge, fikk jeg beskjeden, årets nissegutt var kommet til verden, med alle sin 10 fingr...

Flyttesjau pga lekkasje

Da jeg la ut innlegget igår, var det egentlig med tanke på at julefreden kunne senke seg, og vi skulle kose oss i fred og ro...Lite visste jeg hva jeg skulle våkne til.0730 kom Gabriel inn på soverommet, jeg i min dypeste søvn etter at Magne hadde gått på...

Advent i sør Korea

Vi skriver 21 desember, og det nærmer seg med stormskritt til den store dagen. Det slår meg litt, at vi nordmenn gjerne lever i vår egen lille boble når det nærmer seg jul, vi klager og syter over butikker som drar jula frem før Halloween, river oss i håret over handelstand som ikke kan vente, ka...

7 sorter i en deig

For et par dager siden datt jeg over en grunndeig fra franciskasvakreverden, syv sorter på en deig, enklere kan det ikke gjøres. Leste gjennom oppskriften og satte smøret frem med det samne, det tålen 1 dag og 2 i romtenp. Er typisk å lage på sparket, så da v...

Kitchen187 - En kulinarisk matopplevelse i Geoje

I går kveld var vi en liten gjeng på en heller annerledes restaurant. Restauranten er kun oppe ved forespørsel, man bestiller bord på forhånd nokså vanlig det da, men man får menyen sendt på mail. man sender det man ønsker på tilbake på mail og dagen i forveien handler restauranteier inn ti...

Sovetabletter og Familiejulebord

Uten tvil går tiden fort her nede, er ikke mer enn en helg som er unnagjort så er det tid for en ny, skulle jo tro at når eneste jobben man har er å undervise guttene så hadde man litt bedre tid, men her går det unna i hverdager også, og det er slettes ikke alt man får med seg av ting og tang, bl...

Pasta bolignese på italiensk vis

Pasta bolognese, en rett med sikkert 100 vis av variasjoner.Men idag disket jeg til med ekte italiensk variant.Nå kan jeg arresteres med en gang, ekte italiensk skal blandes sammen, jeg valgte å servere retten hver for seg pga mine små fine gutter, man er aldri sikker på o...

Kakemenn i korea

Det er førjulstid, tiden vi haster av gårde for å få alle julegaver i boks, kaker må lages, huset må vaskes og pyntes....så sitter vi her i Korea da, savner julestyret hjemme, savner familien, været og den koselige mørketiden. Men jul blir det her ogs&...
mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv