Vårruller på en lørdagskveld :)

Ikveld hadde samboeren min bestilt hjemmelaget vårruller, så da var det jo bare å sette igang da :) er ikke ofte jeg lager disse, men desto bedre smaker det når vi først har det:) bestemte meg derfor for å ta litt bilder underveis så kan andre også få gleden av disse deilige vårrullene :)

Ingrediensene er

2 karbonadedeiger
1 hodekål
4 gulrot
Fond kjøttkraft
Salt / pepper
Filoark

Stek kjøttdeigen og sakt med salt og pepper, ha i småkuttet hodekål og gulrot, tillsett ca 0,5 flaske md fond kjøttkraft ( eller etter smak ) når kålen er myk, er fyllet klar til bruk

Fyllet er klar til bruk

Filoark ligger vått, slik at de er lettere ådra fra hverandre

Ta et ark og legg det med en av spissen mot deg

Legg fyllet på vårrullen, begynn å rull sammen og brett sidespiasenr mot midten, pensle den siste spissen med lettpisket egg for å lime vårrullen sammen. Nå er den klar til fritering i ca 2-3 min alt etter hvor stor du har vårrullene.

Disse filoarkene jeg har brukt fungerer mye bedre enn risark somdu får i butikken, så smaker det mye bedre også :)

Matbloggtoppen Blogglisten
hits