Irish coffe til micro

Kjøpte for en stund siden en to pk med irish coffe som skulle klargjøres i mikrobølgovn :)

Prisen var ikke gale 81 kr for denne pk :) og tilberedelsen var såre enkel! Stikk et hull i folien sett i mikro i 40-45 sek la den stå 2 min og fjern så folien !

Glassene var jo absolutt også søte :) men smaken ja, allerede i fløten kjente jeg smsken av whiskey, den var sterk ( synes jeg) men absolutt god;) tenker st denne er god å nyes ute i friluft:) varmer både på temperatur og på den sterke smaken av whiskey ;)

Ps la nå dette være sagt, jeg drikker ikke ofte mørkt brennevin, så når jeg sier den er sterk er det etter min gane! Så for all del la det være klart at smaken er som baken:) delt ??

Ha ein strålende kveld og helg!!??

Bartefest med jobbdamene

Bartefesten med jobbdamene skuffet ikke :)

Kvelden begynte med herlig mat, tapas, så og si det beste jeg vet ( blandt mange andre ting ) alt hva hjerte kunne begjære fantes på fatene i den koslige kjøkkenkroken til husets vertinne :)

Bartene manglet det heller ikke på, vertinnen hadde pyntet med barteballonger og bartepynt på bordet:) og vinner av bartekonkurransen jo det fortjener et bilde, for det var noe for seg selv :) ( men pga tillatelse fra vinner må jeg vente til denne foreligger før jeg kan offentligjøre det )

2-3-4 plass på bartekonkurransen var bartekopper fra kremmerhuset, barteeggeglass, og barte servietter:) manglet ikke på barter nei :)

Det manglet ikke på noe, så tusen takk til sosialkomiteen for et flott opplegg, og takk til vertinnen Irmelin for å stille sitt vakre hjem til anledningen :)

Matbloggtoppen Blogglisten
hits