Friluftsdag i barnehagen

Friluftsdag er kjærkomment når man alltid jobber inne, gleder meg alltid til litt utfordringer ute:) og idag var dagen her:)

På menyen sto det wook med svin og pasta, har personlig alltid brukt ris til wook, men pasta var jammen godt det også :)

Å få fyr på veden er alltid en utfordring:) går alltid bra, men underlaget pleier å være veldig vått :) men det gikk idag også :)

Panna på og maten oppå, blomkål, brokkoli, sukkererter og gulrot enklere får man det ikke, får ikke å glemme svinekjøttet :)

La det surre godt i varmen og sleng på pastaen så den blir varm også :) ( pastaen ble kokt ferdig på forhånd )

En buljongbit og litt vann for å få litt bedre smak og voila maten er klar til servering ??

Og mens jeg laget maten kom karius og baktus og hadde skuespill, for alle barna da :) men fikk sett dem jeg også , så jammen hadde jeg en kjekke dag ??

Hotelweeken i Oslo med barn !

Vi er i Oslo for helga, i anledning konfirmasjon på søndag! Vi tenkte at dette tar vi som en tur, reiser inn fredag og koser oss lørdagen i oslo:) gode greier.

 

Tidlig Fredags morgen ringte min mann for å bekrefte rommene våre, noe som skulle være i skjønneste orden, rommene skulle være i 3 etg. Og rett ved siden av hverandre, kunne ikke bli bedre, da vi tenkte guttene kunne ha et og jeg og min mann ett!

 

Vel fremme i Oslo og på hotellet, fikk vi utlevert nøkkelkortene, reagerte litt på at nummerene var slettes ikke ved siden av, og heller ikke i etasjen vi hadde fått oppgitt på telefonen tidligere på dagen !!! men tenkte at det var gjerne sånn rommene var fordelt her her!!! ?? Opp å sjekke rommene, vi kom til det første, som var i enden av en gang! Hvor var så det andre ??? ??

 

Jo en etasje ned?? WHAT ??

 

Ned i resepsjonen igjen, forklarte at vi hadde fått bekreftet tidligere på dagen rom som var vegg i vegg! Om ikke det var mulig å få dette, vi var ikke avhening at rommene skulle være doble eller enkle, spilte ingen rolle for oss !!

 

Joda hun mente at det skulle gå ann, nye nøkkellort ble utlevert og igjen reagerte vi på at nr ikke gikk etter hverandre, men gikk nå for å sjekke rommene!

 

Denne gangen var det iallfall i samme etasje, men med et rom i mellom våre, så ville ikke guttene sove alene, noe som vi skjønte veldig godt!

 

Mannen min ringte ned igjen og lurte virkelig på om det ikke var mulig å få et rom vegg i vegg med guttene slik vi var lovet, men nei hun beklaget virkelig på det sterkeste, men kunne ingenting gjøre før lørdag??. Men at dette var nir hun skulle ta tak i ??

 

Jaja da var det å ta hver sin gutt da på hver sitt rom ?? koslig start på familiehelgen i Oslo, men men guttene synes det nok var stas å få hver sin forelder på rommet i stedet for broren ??

 

Utsikt fra rommet vårt :)

Tapet guttungen kunne tenkt seg hjemme ??

Så får vi se da, var lørdagen bringer både for familiehygge og hotellproblematikk ????

 

Stay tuned ??

Matbloggtoppen Blogglisten
hits