Pizzasnurrer i barnehagen

Idag gjorde jeg meg selv veldig populær i barnehagen da jeg serverte pizzasnurrer. Vanligvis så er det norsk husmannskost som jeg lager, men av og til innimellom er det greit å kose seg:)

Nærmere 200 pizzasnurrer må til for å mette 50 barn og et titalls voksne, så det sier seg selv at et stykke arbeid er det å få disse ferdig:) men jammen er det verdt det når alle er et stort glis når de er gode og mette :)

Kyllingsuppe i barnehagen

Jeg lagde kyllingsuppe for første gang i barnehagen og ble overrasket over hvor godt det var, hadde noen nybegynnerfeil, men med rettelser neste gang så blir nok suppen perfekt.
 

Jeg brukte hønsebuljong, og kokte dette opp med løk, så tilsatte jeg paprika og kyllingbiter, videre hadde jeg kokt pasta på forhånd og tilsatte dette tilslutt. Suppen var veldig mild og jeg tror at med litt chilli får man en god og spicy suppe :)

Take away pizza

Vi prøvde oss på pizza take away her forleden, slitne som vi var så fristet det ingen av oss å stå på kjøkkenet, og nye ting må vi jo bare prøve.

Jeg synes pizzaen smskte godt og kan gjerne kjøpe den igjen, min samboer derimot var ikke begeistret i det hele tatt,:)

Pakningen den kommer i :)

Pizzaen inneholdt biffkjøtt, kjøttboller, bacon og løk :)

Det fulgte også med 2 bokser med rømmedressing, denne måtte legges i lunket vann i 20 min før bruk:)

Mannen varter opp med middag

Det finnes vel ikke noe bedre når mannen disker opp med herlig middag;) idag serverte han rene lady og landstryker middagen ja spagetti og kjøttboller ;) jo nokså romantisk det da:)

Nå har vel gjerne ikke lady og landstrykeren den sunne varianten med litt grønnsaker oppi, men for min gane var dette en deilig middag :) de spanske kjøttbollene er first price sine, og de var veldig gode, litt sterke men det er jo hver sin smak :)

Wallmans salonger

Lørdag kveld var det duket for helgens høydepunkt,wallmanns salonger her fikk vi servert en fireretters middag, desverre fikk keg ikke tatt bilder av de fleste rettene, men så var de ikke mye å skryte av heller, men det skyldes mine smaksløker og ikke maten bare for å få det avklart. Til apertizer fikk vi servert tapas, og etter å hatt tapas i spania blir man vel litt kresen, til forrett fikk vi blåskjellsuppe ( skaldyrsuppe var vel det de annonserte, men smaken var så krafti blåskjell at det kan rett og slett ikke kalles noe annet. Hovedrett var biff med potet og gulrotkake, her rørte jeg ikke biffen, smakte den bare men villle ikke spise den opp ;) desserten derimot var god her fikk vi servert vaniljepannacotta med bringebær og rabarbrasaus og knust kjeks denne var nydelig:) men til tross for skuffelse av maten veide underholdningen opp for absolutt all mat, prisen man betaler her er verdt underholdningen alene:)

Dette var tapasen vi fikk som apertizer, den hvite kulen er mozzarellaost med tomat, rullen var den beste og dette var en type fisk!!! Med ris og grønnsaker siste var laks og det liker jeg ikke :(

Fantastisk kjekke opplevelse og her vil jeg definitift igjen ( det finnes forskjellige menyer om du følte deg skremt av matenvi fikk servert)

Ekeberg restaurant :)

I helga hadde jeg sammen med min kjære og hans jobb, den mest fantastiske opplevelsen på lenge :) fredag var vi på latter i oslo og så Anne Kat. Og jakten på ærligheten, detvar råbra:) alt hun sa og ikke minst måten hun sa det på var ubeskrivelig morsomt og ikke minst sant :)

Lørdag fikk vi damene omvisning på operaen, noe som førte til at jeg fikk lyst å kjøpe meg en billett både til opera og balett:) lunsjen intok vi på ekeberg restaurant, vi fikk servert en toretters hvor hovedrett var kylling med potetmos, dessert var en bananmousse med is, hovedretten var jeg ikke brgeistret for, men desserten var veldig god.

Operaen i oslo, det var desverre ikke tillat med bilder inne, så har derfor ingen derfra

Hovedretten fra ekeberg restaurant

Desserten fra ekeberg restaurant

Kake til gutt

Lynet er vel elsket av alle smågutter og det var det som var ønsket til denne gutten også :) nå har jeg bestemt at dette var siste kaken som jeg har på bestilling, og det i fremtiden blir venner og familien jeg lager til :)

Lynet - alle gutters favoritt

Hjemmelaget likør i lange baner:)

Hadde det føre meg tidligere i sommer med å lage jordbærlikør, men Idag har jeg overgått alt:) plomme, bjørnebær og appelsin likør står nå å godgjører seg i noen uker før jeg skal tilsette sirup og bruke det til sjokoladefyll til julegodt :) det blir skikkelig godis tror jeg:) gleder meg til å fylle og lage julesjokoladene :)

Her er flaskene som skal modnes i 4 uker el mer :)

Matbloggtoppen Blogglisten
hits