The Bast 2017

Lørdag var jeg å fotograferte for The Beast i målområdet. 

The Beast er et fantastisk hinderløp som går fra idrettsanlegget i Skudenes og en rundtur over golfbane, skog, mark og myr. 6 km og 40 hinder skal tøffe deltakere igjennom, og man kan absolutt få følelsen at dette er ikke for alle, og jeg har nok vært i den troen selv at The Beast er kun for de som sterke nok, Men da jeg sto i mål området og fotograferte måltakere, så var det siste hindere før mål en høy vegg som måtte forsees ved hjelp av et tau.,


Siste hindere før mål, og det var var imponerende å se deltakerne etter 6 km og 39 hinder kjempe seg over veggen, med og uten hjelp.

her kunne du ta strafferunde med å bære en 10 kg sekk en runde for så å komme i mål. men det som imponerte meg var alle som hjalp andre deltakere for å klare det. For meg som aldri har vært sterk i kjernemuskelatur, synes jo dette ser helt håpløst ut, men åhh så kjekt det ser ut... Så da har jeg bestemt meg, dette vil jeg også til neste år :)

Juniorløp var det også, og mine to gutter samt min niese fullførte med glans, er så utrolig stolt av dem :D Juniorløpet var 2 km, og de skulle også over noen av de samme hinder som de voksne, over 100 barn hadde meldt seg på dette, og for de minste fra 6-10 år måtte man ha en voksen med seg. han ene min var i denne klassen og skrøtte seg mest i hjel, det var det gøyeste han hadde vært med på, han skulle definitivt være med til neste år :)


Gabriel og Ida ( min niese ) igang med juniorløypa for de minste. Gabriel gav klart uttrykk for at dette ville han gjøre igjen til neste år.


junior i klassen 11-12 år på startstreken klar for å gjøre sin beste innsats i hinderløpet.

Det var meldt på over 100 barn på Junior Beast og løypen for dem er 2 km og har 16 kule hinder,  og er rett og slett en ren lekeplass for barna.... ja de voksne også ser det ut til siden over 700 voksne hadde meldt seg på tidenes hinderløype på karmøy.


et av de siste hinderene, og her er det juniorene som nærmer seg mål.


nest siste hinder før mål, det var slitne unger som kom i mål, men med et seierssmil som lyst i hele ansiktet. en prestasjonsbragd for de fleste etter å ha gjennomført hinderløpet, og jeg fikk nok litt maur i beina etterhvert som jeg så de kom inn. både de unge og voksne. og det er takket være min svigerinne som dro meg med ut i marka en dag tidligere i sommer. så kanskje jeg lar asfalt være asfalt og prøver meg i marka i høst ;)

nedenfor følger en del bilder tatt fra Junior Beast.

-------------

--------

---------

---------

----------

---------

---------

---------

 

----------

---------

---------

---------

---------

----------

----------

---------

--------

---------

--------

--------

---------

----------

----------

---------

----------


-----------

---------

 

 

The Beast 2017 - Forberedelser

 

Jeg var rundt med Tobias og Emma ( min niese ) dagen før The Beast for å vise dem det jeg mente var junior løypa, men jeg viste litt for mye av voksen ruten også, så vi endre opp med gjørme til livet, men guuu så gøy da :) hvem hadde trodd at gjørme faktisk kan være gøy. 

Første hinder vi kom til var høyballer som vi skulle over... peace of cake...


fantastisk tur i myra med disse to... og hinderene var jo så langt peace of cake :)


Her ved eddekoppspinnet som var et av de voksnes hinder.... litt skuffet over at dette ikke inngikk i junior løypa, men man måtte passere rimelig mange gjørmete plasser for å komme hit, og blandt annet kryping i bekk.... bekken hoppet vi over da vi kanskje var litt pysete :D men gikk langs med den...


en av de gjørmete plassene vi gikk, og her nytter det ikke å være fin på det, uti med oss, men jeg og Emma holdt oss godt fast i trærne, for med en viss logikk, så er det tross alt ikke så dypt inntil dem, og med litt hjelp av hverandre kom vi oss over :) 


Tobias igjennom bekken under veien, dette er slettes ikke store hullet når du skal igjennom det, og med vann til knærne og usikker på hvordan bunnen er, ja da er det litt skummelt... men tenker man på at løypa til the beast er ikke farlig, ja da kan det jo ikke gå galt... og fytti får en følelse når man har kommet seg igjennom... 


Emma et eneste stort smil da hun kom igjennom... og jeg kan jo ikke være mer pysete enn 12 åringer... jeg er jo tross alt den voksne :D


Velting på store dekk, det var også stor stas å klare :) sterke ungdommer :D


ja dette hindere hoppet jeg glatt over... litt for vanskelig for den voksne ....( ennå ) :P

Jeg hadde en fantastisk opplevelse i the Beast løypa med disse to, men mange av de værste hindrene var vi ikke borti engang... og synes du The beast høres spennende ut, kan du lese mer om det på facebook :) kanskje du også vil være med neste år :)

 

 

 

 

Bondens Matkasse

Idag ble det kyllingvinger fra bondens Matkasse. Og det smakte aldeles fortreffelig.

Bondens Matkasse kommer på døren 1 gang i mnd med lokale råvarer. Jeg har bare fått 2 pakker altså juli og August, og kassene har inneholdt pølser, lammestek, eplemost, oster, grønnsaker, kalvekjøtt, kyllingvinger ( som vi hadde idag) raparbrasylt, vaktelegg og masse annet spennende fra lokale bønder.

Bildet av første kassen fra Bondens Matkasse.
Jeg var rimelig spente når jeg mottok kassen, kjempespent på hva den i beholdt, det føltes nesten som julaften midt på sommeren 😂

Lefser ble spist veldig raskt, eplemost og middagene ventet jeg med til Magne var kommet hjem fra Korea, og det var så ideelt med Matkasse, alle middagene var vakumpakket og klar til frysing hvis ikke de skulle brukes med det samme.

I ferien hadde vi lammesteken på grillen  og inviterte til middag,
Det haglet med skryt, og de to flaskene med  eplemost fikk bein å gå på, fikk grabbet den siste flasken for å smake på den iallfall... og nå angret jeg VELDIG på at jeg skulle være snill å spare til Magne kom hjem 😂

Bondens Matkasse kan ikke kalles billig, men det er spennende og ikke minst en ypperlig mulighet til å få ting i hjemmet som man aldri hadde gått og kjøpt selv. Så da får man prøvd nye ti g også 😊 og oppskriftshefte får du med i pakkene 😊

Matbloggtoppen Blogglisten
hits