Mørbrad med ovnsbakte båtpoteter

Vi er glad i biff ingen tvil, men idag fikk vi bevist begge at legger du ikke sjelen i matlagingen, så blir den ikke perfekt!!

Det har vært en varm dag på campingen idag, sol, bading og avslapning har vært på dagsplanen!

 

Så da maten skulle tilberedes så var vi begge så opptatt med å bare få den ferdig at vi glemte omtenksomheten i det vi laget !

Den møreste mørbraden du kan tenke ble grillet av min kjære, mens jeg som vanlig tok meg av poteter grønnsaker og saus! Sausen var grei, det var Jacobs utvalgte rødvinsaus, går ikke ann å gjøre feil! Men potetene ble alt for salte, ( min feil ) jeg er veldig glad i fingersalt og har det alltid på potetene, men idag ble det alt for mye desverre :(
Grønnsakene var forsåvidt greie, så sammen ble det spiselig, men absolutt ikke noe foodgazom :( men men mette ble vi og det var forsåvidt meningen, men absolutt ikke noen god følelse etter maten!!

Men da sier vi bare til oss selv !!! Bedre lykke neste gang ??

Nakkekotelett med ovnsbakte potet, gulrot, rødløk og sopp

Av å til må man bare unne seg litt bedre middag på en hverdag, har jo enda ferie også!! så da var det menyen da:) tok opp nakkekotelleter fra frysen, og lurte veldig på hva jeg skulle ha til !! I ferien har det blitt litt for enkle løsninger på middagen, men sunne har de vel vært til tross for mye grilling:) men så kom jeg på den lille saken jeg kjøpte i flekkefjord :) oppkutter til potet og gulrot, og så eksklusivt det ser ut da, så da var det og ta fatt da potet og gulrot i en form, sammen med sopp og rødløk, litt olje og havsalt og inn i ovnen på 225gr. I ca 20 min:)
 

Mens potetene gjorde sitt i ovnen stekte jeg kotelettene, krydret med salt og pepper og soltørket tomater.

Dandert på tallerkenen så herligheten slik ut !!!!
 

Og den lille hendige saken som jeg bruker for å få potet og gulrot riflet, den ser slik ut :)
 

Denne potetblandingen jeg lager kan brukes til alt, den er like god til fisk, som til biff, og man kan sløyfe eller tilsette det man liker :) det er bare fantasien som setter grenser :)

Så nå er jeg god og mett:) og du får ha en strålende kveld

Instagram

Her er jeg på instagram
Instagram

Bruker instagram mer og mer til alt mulig som
Opptar meg i hverdagen :)

Matbloggtoppen Blogglisten
hits