Pitahaya- dragefrukt

I går kom jeg over en frukt jeg ikke hadde hverken sett eller hørt om før. Pitahaya, eller dragefrukt som det også kalles, dette måtte prøves, litt skeptisk er jeg til nye ting, men dette så veldig spennende ut at dette måtte bare prøves.

Jeg leste den lille informasjonen som sto på skiltet, og husket til idag at skallet ikke skulle spises, delte den derfor på langs og det hvite kjøttet med frø skulle spises.

Så langt så godt, inn i munnen med det, smaken var mild, og etter min mening ikke så veldig smakfull, kanskje litt skuffet over at den ikke smakte så mye som den så spennende ut.

Men etter noen runder smakte det bedre, og for ikke å snakke om at det er en frukt som er stappfull av antioksidanter og litr kalorier .

Her leser du mer om Dragefrukt

Pitahaya gjør seg absolutt som flott dekor og spennende frukt på fruktfatet.

Vårruller på menyen igjen

Søndagens middag ble hjemmelaget vårruller:)

Bildet ble desverre veldig dårlig, hadde nok hastverk med å sette gaffelen i de sprøe vårrullene??

 

Men om du ønsker oppskrift og fremgangsmåte kan du sjekke ut mitt tidligere innlegg om vårruller

 

Jeg kommer til å legge ut linken senere ??

 

Indian gate Haugesund

Min mann må reise ut på overtid en uke og da tok min mann og jeg turen til Haugesund igår for å feire min bursdag neste uke:) valget mitt falt på indisk og det kan jeg absolutt anbefale, maten hadde gode porsjoner, litt for gode for jeg greide ikke spise opp min, og desserten var himmelsk

Vi valgte begge Karahi, jeg Kylling og min mann Lam

Dette var Kylling/ lam tilberedt med en rik saus av paprika, løk, urter og rødvin

Til hovedretten fikk vi fersk nystekt nanbrød med hvitløk, smakte aldeles utsøkt

Det er slettes ikke alltid vi føler for dessert, men igår var en av de dagene man ønsker å prøve noe nytt, og mitt valg falt på choco camosa

Jeg fikk høre at denne var ekstremt søt, og at servitøren personlig ikke ville bestilt dette, men nyskjerrig som jeg er, så jeg føre meg typiske tyrkiske desserter og tenkte skitt au, men hva servitøren mente med søtt, har jeg virkelig ikke snøring om, desserten var fantastisk, sjokoladeis, men sjokoladesaus og noe som minnet mer om kjeks fylt med nøtter og tørket frukter,

En herlig måltid som anbefales på det varmeste

Bon apetitt ??

Matbloggtoppen Blogglisten
hits