Middag på rederiet hotell , Farsund

Igår kveld var alle 3 søstre samlet sammen med vår kjære mor, noe vi ikke kunne huske hadde skjedd tidligere, da vi er bosatt på forskjellige kanter av landet og det sjeldent lar seg gjøre, men turen gikk til rederiet, her fikk jeg endelig snake på det etterlengtede villsvinet mitt, i mange år har jeg skrøtt hvor fantastisk godt villsvin er:) og endelig fikk jeg det igjen.

Villsvin med urtebakte poteter og rotgrønnsaker.

De første munnfullene var fantastiske, sammen med saus, grønnsaker og poteter, men etter hvert som jeg spiste ble smaken av einer mer og mer fremtredende, dette var godt til å begynne med, men ble for dominerende under hele retten, så dette gjorde måltidet til et middelsmådig, kjøttet kunne også vært mørere, men alt i alt et greit måltid, men ingen food gazom !!!

Dessert måtte vi også ha, glad som jeg er i sjokolade måtte jeg bare ha sjokolademousse.

Jeg er egentlig bare vant til mousse som man kjøper i butikken, og lager selv! Noe jeg synes er helt ok på smak luftigheten er viktig i mousse, samt smaken ! Her ble vi servert mousse med bær og jorbær og sjokoladesaus perfekt dandert, og innbydende å se til, men desverre var utseende bedre enn smaken :( moussen var tung, fantes ikke luft i den! Smaken var grei, men kunne gjerne vært enda mer fremtredende, sammen med bærene fikk jeg frem litt smak, men sjokoladesmaken kunne uten tvil vært mer kraftig. Men heldigvis for det gode selskapet, denne gangen var det virkelig det sosiale lag som reddet måltidet, knappe 500 kr for mat og musserende vin var helt greit om måltidet hadde vært suverent, men det falt ned på middelmådig, og var virkelig ikke et hotell verdig.

Ikke bare mat :)

Denne bloggen skulle i utganspunktet handle om mat, men mange nye hobbier og ny livstil har jeg fått den siste tiden, vi har også fått oss campingvogn i flekkefjord. Og tidvis får jeg tilbud om å prøve ting og tang gjennom likeandshare, der jeg forplikter meg til å omtale både positiv og negativt, så da vil det tidvis være innlegg som ikke bare er rettet mot mat:) men kan samtidig nevne at ved vår nye campingvogn er det en naturlig bålgruve som vi kommer til å lage mye god mat ved. Sambo har planer om pizzaovn, så da får vi se hva det blir :)

Så kan jeg jo nevne at jeg endelig greide å gå ned i vekt:) hele 13 kg endte det med:) da hadde jeg god hjelp av vektklubb.no som jeg anbefaler om du sliter med vektnedgang :)Stay tuned :)

Matbloggtoppen Blogglisten
hits