hits

Jeg mistet alle bildene fra Sør Korea :(

Det er ikke til å legge under en stol at vi var rimelig lei av Sør Korea, og så frem til daglige rutiner her i Norge, derfor ble alt som hadde med Sør Korea lagt til side, tanken var at høsten er fin til å lage album og gå igjennom bilder, lite ante jeg at i mellomtiden skulle macen kræsje, der over 1000 bilder ventet på å bli lastet opp til min sky. Noe jeg funderte litt på, men ikke tenkte noe særlig over. Men det burde jeg absolutt gjort. kræsjen var et faktum, bildene var borte. 9 mnd men minner fra  et land langt langt borte var borte. alle bilder tatt med kompaktkamera og speilrefleks kameraet var vekk. Dinosaurparker, Delfinpark, Skulpurparker.. Thailandturen med Monkey mountain, Monkey Island, templer og Buddhaer, badebilder og familiebilder. vekk vekk vekk :/ Jeg kunne ikke annet å skylde på meg selv, så frustrasjonen jeg følte var til å ta og føle på. hva skulle jeg gjøre nå ?

Jeg gikk igjennom telefonen jeg hadde tross alt tatt litt bilder med den også, og heldigvis, de lå trygt i skyen, men mye var selvsagt bilder av mat. men en del hadde jeg fra Thailand, ikke mye, men nok til å kunne lage et album så vi ikke skulle glemme opplevelsene.

Vi besøkte de fleste parker/ toppturer med andre, så da var det å begynne å tigge da, om de kunne sende bilder, og heldigvis så var guttene å svømte med delfiner sammen med Marius, og der hadde de heldigvis kjøpt cd med bilder, en sms og jeg hadde heldigvis de bildene på maskinen igjen. 

 

Så da er Matidag første tips til å lagre minnene... få de opp i skyen, lagre dem på en ekstern harddisk, brenn på en cd/dvd, laste dem opp på Icloud,  sikre deg at du har minnene, ta deg den jobben for selv om Mac er aldri så pålitelig så kan det skje uforutsette ting. sørg for det og ta heller en pause når du har sikret bildene dine.

Heldigvis har jeg blogget mye under oppholdet vårt i Korea, og det har vært litt av en jobb og gå gjennom hvert eneste innlegg for å laste ned bildene på maskinen igjen. men  til tross for den kjedelige hendelsen så ser det ut som vi har reddet det viktigste av opplevelsene. at det manger 1000 bilder + ja det får vi ta som en krafig lærdom. 

Denne lærdommen kommer jeg nok aldri til å glemme :P

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv