hits

The Bast 2017

Lørdag var jeg å fotograferte for The Beast i målområdet. 

The Beast er et fantastisk hinderløp som går fra idrettsanlegget i Skudenes og en rundtur over golfbane, skog, mark og myr. 6 km og 40 hinder skal tøffe deltakere igjennom, og man kan absolutt få følelsen at dette er ikke for alle, og jeg har nok vært i den troen selv at The Beast er kun for de som sterke nok, Men da jeg sto i mål området og fotograferte måltakere, så var det siste hindere før mål en høy vegg som måtte forsees ved hjelp av et tau.,


Siste hindere før mål, og det var var imponerende å se deltakerne etter 6 km og 39 hinder kjempe seg over veggen, med og uten hjelp.

her kunne du ta strafferunde med å bære en 10 kg sekk en runde for så å komme i mål. men det som imponerte meg var alle som hjalp andre deltakere for å klare det. For meg som aldri har vært sterk i kjernemuskelatur, synes jo dette ser helt håpløst ut, men åhh så kjekt det ser ut... Så da har jeg bestemt meg, dette vil jeg også til neste år :)

Juniorløp var det også, og mine to gutter samt min niese fullførte med glans, er så utrolig stolt av dem :D Juniorløpet var 2 km, og de skulle også over noen av de samme hinder som de voksne, over 100 barn hadde meldt seg på dette, og for de minste fra 6-10 år måtte man ha en voksen med seg. han ene min var i denne klassen og skrøtte seg mest i hjel, det var det gøyeste han hadde vært med på, han skulle definitivt være med til neste år :)


Gabriel og Ida ( min niese ) igang med juniorløypa for de minste. Gabriel gav klart uttrykk for at dette ville han gjøre igjen til neste år.


junior i klassen 11-12 år på startstreken klar for å gjøre sin beste innsats i hinderløpet.

Det var meldt på over 100 barn på Junior Beast og løypen for dem er 2 km og har 16 kule hinder,  og er rett og slett en ren lekeplass for barna.... ja de voksne også ser det ut til siden over 700 voksne hadde meldt seg på tidenes hinderløype på karmøy.


et av de siste hinderene, og her er det juniorene som nærmer seg mål.


nest siste hinder før mål, det var slitne unger som kom i mål, men med et seierssmil som lyst i hele ansiktet. en prestasjonsbragd for de fleste etter å ha gjennomført hinderløpet, og jeg fikk nok litt maur i beina etterhvert som jeg så de kom inn. både de unge og voksne. og det er takket være min svigerinne som dro meg med ut i marka en dag tidligere i sommer. så kanskje jeg lar asfalt være asfalt og prøver meg i marka i høst ;)

nedenfor følger en del bilder tatt fra Junior Beast.

-------------

--------

---------

---------

----------

---------

---------

---------

 

----------

---------

---------

---------

---------

----------

----------

---------

--------

---------

--------

--------

---------

----------

----------

---------

----------


-----------

---------

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv