hits

Jeg glemte dåpskaken 😲

Vi skulle til sørlandet i dåp til min lille nevø Lucas 💙, fornøyd med tilværelsen, hadde hatt god tid på morningen, hatt meg kaffe og frokost, avgårde kl 1000, innom Haugebakeri for lunsj på veien.

Fortalte guttene at vi skulle innom Norwegian outlet på Ålgård, så lang så godt.

På Ålgård etter at vi hadde vært innom å shoppet litt sko til guttene så ringer min eldste sønn, og sa, når vi kom om at vi bare kunnen komme rett til dem, idet han sier det, tenker jeg, nja kan kaken stå så lenge???

KAKEN.... den står hjemme i kjøleskapet på Karmøy....vi er på Ålgård 😣 ÅNEIIII 😭 ...
Iferd med å snu, ringer rundt for å høre hva løsning jeg skal ta😣 guuu hvordan kunne jeg glemme kaken 😭

Men som alltid ordner alt seg, med en ferdig bunn ( igjen) syltetøy, fløte og marsipan så skal vi nå alltid få ordnet kaken, men pynten da, jeg mente å ha sett dåpsfigurer på Europris, svingte rett innom i Flekkefjord....full av håp, ....men nei ingenting ...inn på bokhandelen på amfi... ingenting, kitchn da, der fikk jeg iallfall tak i kjevle til marsipanen, og noen små søte blå føtter, de hadde en søt figur da, men i rosa og hadde ikke andre, klokken var over 1500 så inne i byen var det stengt, ok da Nille, de har sikkert noe søtt blått til kaken, joda en søt liten gutt med klemme på, fikk bli den, så med alle produktene ferdig handlet var det opp til min Sønn og få kaken fix ferdig, .... min svigerdatter hadde også noen søte små blå sko som vi kunne bruke på kaken, såda ble det kake til dåpen likevel, om enn noe stresset, men jeg greide iallfall å holde løfte mitt om dåpskaken. Så da kunne jeg slappe av 😄

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv