hits

DIY - tøytavle til kort og innbydelser

I mangel på plass til takkekort, innbydelser og julekort har jeg brukt glassdøren inn til stuen, noe som har ført til frustrasjon hver gang man skal tørke støv og vaske vinduene.

En evig rundans med flytting og styring når vasking skal pågå, ønsket jeg meg en egen plass til disse kortene. Og hjelpen var nærmen Barnehagen skulle hive en passelig plate som ikke ble brukt til noe fornuftig, det endte med at jeg fikk den, og lørdagens DIY var et faktum.

Med platen, et fleecepledd og et gammelt dynetrekk satte jeg igang,

Pleddet ble lagt trippel oppå, for å få det mykt nok til nåler,  og stiftet på baksiden, dynetrekket ble klippet til og stiftet på samme måte, opphengskrok i form av rustfritt bånd ( i mangel på noe annet) så var det klart.

Endelig en egen plass til kortene, og vasken kan i fremtiden gå som en lek 🤗

Med alt klart går det en snau halvtime å lage denne tøytavlen til kort ☺

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv