Fiskesuppe med choritzo ( rumensk smak)

I går var det klubb, og da valgte jeg å lage fiskesuppe med choritzo.

Oppskrift på denne herligheten som  hadde rumensk smak får du selvsagt.

Til 8 porsj.

Ca 600-800 gr. torsk
4 gulrot
1/2 purre
1 løk
1 pk choritzo ( jeg hadde 1, men kan godt ha 2 for mer smak av pølsa)
1 ss Chilipaste ( for sterkere smak ha 2 )
3 l fiskekraft
3 dl fløte
Salt
Pepper,
skjærgårdskrydder
Dill

Server med nystekt Faccoccia brød toppet med timian og maldonsalt

Ha gjerne Chili på bordet for de med litt sterkere gane 😄

Suppen fikk mye skryt av mine klubbvenner,og selv om jeg slet litt med å få nok "spunch" i den, så løses nok det med mer chiritzo og mer chilipaste, går nok fint ann å bruke finkuttet fersk chili gjerne med frøene i.

Bon apetitt

2 kommentarer

elisebr

18.06.2017 kl.11:43

Så nydelig og god den så ut! :) Jeg bor selv fast på Gran Canaria :) Spiser en del choritzopølse for det er så godt! :)

mat i dag

20.06.2017 kl.20:13

elisebr: denne var kjempegod ;) Choritzopølser er fantastisk godt og passer i mange retter ;) er noe jeg kommer til å bruke mye mer av i fremtiden ;)

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits