hits

Dåpskake

En av de første tingene jeg måtte konsentrere meg om etter hjenkomst, var dåpskaken til lille Julian Leander, mitt første barnebarn som ble født på selveste julekvelden.

Lenge tenkte jeg på hvilke type kake, hva som var enklest å frakte ferdig, evnt om jeg måtte gjøre kaken fredig i campingvogna, hvor vi også måtte vaske ut før vi gjorde noe... valget falt derfor på Gulrotkake, den tåler romtemperatur, den kunne pyntes ferdig og fraktes fint under transport, og jeg kunne konsentrere meg om andre ting når vi ankom Sørlandet på fredags kveld 😊

Jeg lagde pynten i marsipan, farget med wilton gelfarger.

Babyen ble laget som en engel i dåpskjole, med blå hjerter og en sommerfugl under vingene

Sidene ble dandert med perler og stjerner for å hå puteeffekt.

Med tanke på at det var over 1 år siden jeg hadde laget og dekorert kaker, ble jeg kjempefornøyd og det gjorde heldigvis mottaker også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv