hits

På vei hjem til Norge

Endelig var dagen kommet og vi skulle sette oss på flyet hjem, guttene har telt dager lenge nå, selv gledet jeg meg også, men var noe bekymret for hvilket vær vi ville få hjemme, vant som jeg nå var med 28 gr. +.... værvarselet viste 13 gr. Hjemme i Norge. 🙈.

Men avgårde på morningen kl. 10.00, i god tid ankom vi Busan flyplass, og fikk sjekket inn bagasjen, ja her måtte Magne følge med personellet på flyplassen fordi scanneren gav utslag på lithiumsbatteri i baggasjen, ja vi hadde ikke det med, men sjekke skulle de...jaja opp med kofferten da, og det viste seg å være kjøleskapsmagnetene vi hadde kjøpt 😲... jaja godt det ordna seg.

Vel inne på utenlandterminalen sullet vi litt rundt, og der kom personellet igjen, var gitt utslag på nok en ting i baggasjen, Magne avgårde rimelig stresset da det bare var 40 min. til boarding... og vi ventet...og ventet...og etter en stund kommer Magne noe irritert fordi jeg hadde pakket vinterjakken med lighter i 😲🙈🙊 ja denne pakket jo jeg i mars..  i vakumposer, så jeg tenkte jo slettes ikke på at det var en lighter i den 🙊🙈 ooooopps.. men det ordnet seg og vi kom oss nå til Kina.

I kina var det 7 timers ventetid før flyet skulle ta oss videre til Amsterdam, noe kjedelig, men vi koste oss nå så godt vi kunne. Ulempen her var pga forandring i flybilletene ( fra reiseselskapets side) så reiste vi en dag før opprinnelig plan, det i seg selv var greit nok, men setene vi fikk på dette flyet var slettes ikke særlug greit, to av oss i midten med fremmede på hver side, og det samme på rekken bak, litt frutrerende at vi ikke kunne sitte samlet, nå skulle vi jo sove mest mulig på dette flyet, så det gikk jo greit. Men trangt og lite plass var det, og 12 t 40 m på dette flyet var nokså klautrofobisk på slutten, men vel fremme i Amsterdam kunne vi endelig slappe av.

Med Mcdonalds til frokost, og i et europeisk land, så følte vi oss nesten hjemme.

Tulipanløker skulle mor ha med hjem, så det ble kjøpt inn og med kort ventetid gikk det kjapt til Boarding. Helt til vi hørte på høytalerannlegget at det var dobbelbooket 😲🙈 og ved frivillige som kunne vente på neste flight så fikk de 1000 ? ... heldigvis for oss var det nok som ønsket å vente, og vi kom oss vel hjem etter 35 timers reise

Nå var det bare å snu døgnet tilbake til normalen... det skulle nok gå bra, vi var hjemme og pustet inn frisk deilig norsk landluft. Det kunne ikke bli vedre.

Tusrn takk for oss Korea, du har gitt oss mange flotte minner for livet. Vi vil se tilbake på dette året med utrolige opplevelser og masse flotte minner og ikke minst bekjentskap og vennskap for livet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv