hits

17 Mai feiring i Busan

Søndag 14 Mai, var det duket for stor 17 mai feiring på Novotel Ambasadør i Busan, Med den beste beliggenhet ved Haeundae Beach, var 270 mennesker festkledde for å feire Norges Grunnlov.
17 Mai toget gikk fra Novotel, langs hele strandpromenaden, Koreanerne var skuelystne og nyskjerrige på norges nasjonaldag, og fulgte toget langs promenaden ;) 

Guttene var litt betuttet i år, da de ikke kom til å få russekort, men jammen dukket det ikke opp 3 Norske rødrusser som villig delte ut russekort.


russekort fra Emma Ling ;) og stolt kunne guttene vedkjenne at ingen andre i Skudnes hadde russekort fra Busan iallfall :)

 

Med fantastisk oppdekning, taler, sang av barnekor, og ikke minst 17 maitoget som gikk langs strandpromenaden, så hadde vi en flott feiring av dagen. 25 gr. sol fra klar himmel. 


spente var jeg når koreanere skulle spille alle de gode gamle marsjene, og nasjonalsang, men de gjennomførte med glans, 

 


Det manglet ikke på norske flagg i toget, selv hadde jeg med meg fra Norge for denne dagen,
men arrangørene hadde også utdeling for de som hadde latt sitt ligge igjen i Norge ;)Et fantastisk skue, med masse festkledde mennesker og den vakre stranden i bakgrunnen,
Et minne for livet å feire nasjonaldagen på en så vakker plass og så deilig vær.
ingen regnklær eller vinterklær, det eneste man trengte her var solkrem, noe vi selvsagt hadde glemt :p


Jeg var så heldig at jeg har en mann som villig tok bilder, selv om han tenkte å gå med i toget, måtte jeg fint be han om å ta bilder, men han fikk bli med innimellom da ;) så det er min kjæres fortjeneste for at vi fikk så masse flotte bilder ar 17 mai toget i Busan ;)

Disse to jentene hadde en flott tale om hvorfor vi feirer 17 mai, og refererte til Noras 17 mai tale i Skam,
serien som har tatt norske ungdommer ( og noen voksne ) med storm, mange mennesker var samlet for å feire Norges nasjonaldag, 

Barnekoret, barn fra både Busan og Geoje, og kjempeflinke var de.


Vakker sang, der selv Fru Endresen måtte tørke tårene, Å eg veit meg et land ble vakkert fremført av denne flotte unge damen, 


Denne skøyeren, vandret timevis rundt og lagde kule ballongfigurer til barna.


buffet, mye godt, og lekkert tilberedt :) potetsalaten var bare helt magisk ;) 


Kakebordet var en skue i seg selv, masse flotte kaker. og selvsagt en egen kake med det norske flagget. ekte 17 mai kake


masse godt på bordet her ja ;) 


 

Vi hadde en fantstisk feiring av 17 Mai her i Busan, flott vær, flotte folk, fantastisk korps og flotte kor og solister. en dag som vi kommer til å huske resten av livet. Sjømannskirken har også en markering på selve dagen, da tar vi turen dit på ettermiddagen, faktisk på samme tidspunkt som barnetogene går i Norge :) 

 

Stay tuned :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv