hits

Tacoburger med hjemmelaget hamburgerbrød

Idag ble det hjemmelaget hamburgerbrød og hjemmelaget tacoburgere.

Hamburgerbrødene er noe av det beste jeg har smakt, slo kjøpebrød ned i støvlene, men æren kan jeg ikke ta for de, oppskriften hentet jeg fra Trines matblogg ( Det beste hamburgerbrødet ", og de anbefales ☺, men jeg fulgte ikke fremgangsmåten hennes, jeg lunket vannet, melken og smøret, for så å ha det i det tørre. ellers brukte jeg samme ingrediensene som henne.

Hamburgerene derimot brukte jeg en egen oppskrift

Ca 500 gr. Kjøttdeig
Salt og pepper
1/2 pose tacokrydder ( brukte rema1000 sitt )
1/2 dl vann

Knadde godt til en jevn farse, og lagde flate burgere, lot farsen stå 1 time i romtemp. før jeg lagde burgerene, og lot burgerene hvile 30 min før jeg stekte dem.

Herlige hamburgere, som virkelig anbefales, neste gang blir det nok servert til pommes frites, kanskje ikke det sunneste måltidet, men du og du det smakte 😄

2 kommentarer

elisebr

12.05.2017 kl.15:19

Så godt det så ut! :)

mat i dag

15.05.2017 kl.00:26

elisebr: De ble kjempegode, og det hjemmelaget brødet helt fantastisk ;) anbefales virkelig ;)

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv