hits

Ny skoletur - Dinopark

Det blir lite blogging nå, men når sommeren har ankommet korea, ja da sitter vi ikke inne med dataen, skjønt idag ville værgudene ha litt mer regn til blomster og trær, og vil man ha det grønt og frodig rundt seg ja da må man tåle det.

Torsdag i forrige uke, hadde internasjonal skole fri, pga helligdager Onsdag og Fredag, at jeg og Kathrine gikk på en real bommert da vi besøkte templene, hvor vi i ettertid fikk vite at man besøker ikke templer etter mørkets frembrudd, jaja det hadde ikke vi fått med oss, Men Torsdag da spurte hun meg om vi ville være med til en annen dinopark en den vi har vært på tidligere.

joda det ville vi selvsagt, så skoledagen ble altså utfluktsdag.

Dinoparken her var nokså fantastisk, alle dinosaurene var i autentiske størrelser, noe som gjorde det litt mer interessant å gå rundt å kikke på de, ungane klatret villig opp for å bli tatt bilde av, og noe morsomt synes de det var også å kunne klatre på disse dyrene.


Denne karen var nå grei nok å komme opp på, skjønt litt strev var det.


og her foran T-Rex, gigantisk skapning...


med klatring på skjelletthode til en av dinoene..


ungane med raptorene, kanskje ikke så store disse, men skremmende nok... spør du meg :p


Guttaboys er kjempehappy for opplevelsen...


Vi fant de fleste dinosaurer i parken, og jammen hadde de ikke utgravningsmodell.


3d foto  hadde de laget til, her med T-rex øye som kommer opp fra bakken.


Og Tobias i gapet på T-Rex,  disse bildene hadde jo uten tvil blitt bedre hvis det hadde vært overskyet,
men klaging, ja det gjør man jo alltid uansett :p

 


og disse da, til tross for det sterke sollyset, så var de jo så søte :)


Parken hadde også et "babydinosaurland" for de små, vi var innom og tittet og ja, her hadde de minste likt seg, Og for ikke å snakke om denne her karen som sto ved et innendørs akvariet, der var vi ikke innom, men prøvde å kikke litt inn, da vi måtte betale extra for å se, og det som møtte meg i døren var en gris, så hva koreanere mener med innendørs akvariet... ja vet ikke jeg :D Vi kom også ut på en slags "terrasse" hvor vi fikk oversikt over dinosaurenes maktkamp, den sterkestes rett, ingen nåde....


guttene står i sporet til en dino... er plass til mange føtter til oppi det fotsporet ...:-o


3D bilder malt på veggen var jo også kule, så her måtte vi også frem med kamera...

Dinoland hadde også et minitivoli, hvor guttene bare måtte prøve seg på ballene i bassenget... enhver gutts drøm... skjønt de gjør det samme hvert år :D


 

Dette var nok siste skoletur vi hadde i løpet av året vårt i Korea, til helgen er det 17 mai feiring i Busan, samt en feiring på selve dagen på ettermiddagen i Okpo på sjømannskirken, det er vel de to eneste tilstelninger vi har igjen før vi setter nesen hjem om halvannen uke.

Vi har hatt et fantastisk år, masse å oppleve, masse lærdom, og masse hjemlengsel, men vi kan nok alikevel se tilbake på året med gode minner. Nå skal vi nyte siste rest av Korea, med masse sol og bading i uken som kommer, så får vi heller se hva det blir av blogging fremover :) Men bloggen vil fortsette når vi er hjemme i Norge også :)

 

stay tuned :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv