Pasta og kyllingsuppe

Kylling og pastasuppe

1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
1 vårløk
1/2 løk
1/2 gulrot
2-3 dl Kraft fra kylling
1 ss kyllingbuljong
5 dl vann
1 ts chilipaste
1 bx mais
2 fedd hvitløk
Brokkoli
Italiensk krydder
Salt
Pepper
Ingefær
Fløte
1renset kylling i biter ( kan bruke filet )

Kok opp pasta ( bruk det du liker best)
Surr grønnsakene i litt olje, tilsett salt, pepper og ingefær og italiensk krydder
Ha i kraften, la dette koke opp
Ha så i chilipaste, rør godt rundt.
La dette småkoke i 2-3 minutter
Ha i kyllingen og la det putre litt
Ha i en skvett fløte mot slutten av koketiden.

Server med pasta og hvitt brød  og gjerne noe godt drikke 🙂

8 kommentarer

lisarorvik

20.04.2017 kl.12:50

Dette så godt ut :)

mat i dag ( i korea )

20.04.2017 kl.13:07

lisarorvik: Dette ble kjempegodt ;) så det kan absolutt anbefales :D

Sharone

20.04.2017 kl.12:55

Det så godt ut! :D

mat i dag ( i korea )

20.04.2017 kl.13:07

Sharone: Den ble veldig god ;) så anbefales :D

feitfyrfaster

20.04.2017 kl.13:51

Ble sulten av å se og lese om den maten! Dessverre:)

mat i dag ( i korea )

20.04.2017 kl.16:47

feitfyrfaster: så ut ifra bloggen din at du ikke skal ha noe særlig fast føde ;) stå på du så kan du unne deg noe godt etter de 30 dagene dine ;) suppen her er både sunn og næringsrik, så slettes ikke det værste du kan spise når du er ferdig min dine dager ;)

elisebr

20.04.2017 kl.15:28

Så godt det så ut! :) Kylling er så godt! :)

mat i dag ( i korea )

20.04.2017 kl.16:48

elisebr: ja kylling er kjempegodt ;) og spesielt her i Korea som vi for tiden bor ;) suppen smakte veldig godt :)

Skriv en ny kommentar

, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, og det neste året har jeg vært så heldig å kunne tilbringe i Sør Korea nærmere bestemt Geoje. Geoje ligger en times tid utenfor Busan. Her skal jeg ha hjemmeskole for våre to barn, og magne skal jobbe på et av verftene. Jeg kommer til å blogge om opplevelser, mat, hjemmeskole, parker, reiser og det som faller meg for hjerte. Hyggelig om du finner bloggen interesant, og føler du for det må du bare dele innlegg med dine venner ;)

Matbloggtoppen Blogglisten
hits