Geoje natural art land

Det har vært stilt og rolig her i Geoje i det siste, ingen utflukter, og ja det finnes grenser hvor mye jeg kan legge ut av spiseplasser og middag når vi stort sett velger de samme plassene. 

Igår hadde vi turen til sjømannskirken hvor de hadde basar, mye penger ble brukt på lodd, men ingen gevinster å ta med hjem for mor, men det er slettes ikke nytt.

Idag tok vi turen til Geoje Natural art land, som en skoletur, vi har tilgang til bil nå denne uken og da gjelder det å få brukt den, så Tusen takk til deg Klaus som lot oss låne bilen mens du ferierer :)

Jeg visste ikke helt hva som ventet oss av denne parken, men noe måtte vi finne på, våren er i anmarsj her i Korea, og solen varmer godt, når ikke den sure vinden fra Sibir blåser rundt, noe den selvsagt gjorde idag, men det meste av parken var faktisk innendørs, og guttene hadde en storartet tid.
Guttaboys foran inngangen til art Land.

Jeg visste at det var masse steinskulturer her, men området var større enn vi hadde forventet. masse flotte vekster og skulpturer, lange ganger innendørs som var dekorert med trær/bambus på hver side.


flotte små miniatyrer av trær og steinformasjoner, guttene var uten tvil mer begeistret enn jeg hadde trodd, da er det kjekt å dra på skoletur, men i deres øyner så slår jo det meste matte, Norsk og engelsk :p skjønt de fant ut at de skulle prate engelsk hele tiden mens vi var i parken, så jeg lot dem villig holde på, og tenkte "yess" i mitt stille sinn, da vi kunne slå flere fluer i en smekk :)


flotte skulpturer innendørs, stammen med ansikter var fasinerende, og vi sto å studerte den lenge, og fant stadig noe nytt. Det kan nok sies om hele parken generelt, vi brukte en liten time gjennom, men om vi hadde tatt turen på ny hadde vi sikkert sett mye nytt, utrolig flott laget og fasinerende.


så fantastisk skjell, dette var digert og kunne godt ha hatt dette i hagen hjemme, har aldri sett lignende, det var ca 60 cm fra den ene siden til den andre, utrolig flott. 


en stor flott stamme som dukket opp, her måtte vi jo bare se om begge fikk plass :)


Og jammen greide de ikke begge å komme seg inni :)


og mens jeg fotograferer hører jeg guttene begynne å fnise og le....


 En kunst litt utenom det vanlige kanskje !!!! dette var nok ikke noe hverken jeg eller guttene hadde forventet å finne i en steinkunst park!!


Skildpadder i stein var mer det vi kom for å se ;) 


trerøtter som er lakert, utrolig flotte og mange av de var formet som mennesker og dyr.


disse var det vi visste vi kom til å få se, skulpturer på en lang lang rekke, fantastisk, og enkelte hadde riktig morsomme ansiktsutrykk ;)


begge sider prydet disse skulpturene.

er jo bare fantasien som setter grenser på hva disse ansiktene er, men vi fant både romvesen og sur gubber ;)
romvesen og den blå mannen :)


sure gubber og paddeansikt.....

Geode Natural art land, finner du på Geode Island, den ligger en halvtime fra Jangseungpo, og du kjører mot og passerer Gurora beach,  kjør opp i fjellet og over på andre side, har du gps kan du slå inn telefonnr å kjøre rett på det 055-633 0002. Prisen for oss tre var 10000 KW 2000 for skolebarn og 6000 for voksen.

Det var mye mer å se på Natural art Land, jeg tok godt over 100 bilder mens vi var der, men å legge det ut på bloggen blir lite interesant, er du expat i Korea så anbefales turen, er det utpå våren/ sommeren kan du nok også ta svanebåtene i samme slengen, sikkert en flott tur på innsjøen i flott vær, det var stengt der idag, men tenker at når våren kommer og temperaturen stiger så kan det være koslig for små og sitte i en svane :)


svanebåter på rekke og rad, tenker dette er populært for små jenter :)


en ensom svanebåt utpå vannet :)

 

Følg gjerne facebok gruppen min , når jeg har passert 200 likere vil jeg ha  en give away. :) 

stay tuned :)
  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits