Koh Talu - snorkletur

Da vi reiste til Hua Hin / Thailand, var det med et ønske å kunne snorkle litt iallfall guttaboys ville det, men der gjorde vi en kraftig bommert, Magne hadde hørt at det var gode snorkleforhold i Hua Hin, men det kan vi avkrefte med det samme, er du ute etter snorkling så dra sørover. -------------------------------


 

Jeg har aldri snorklet før, og har vært plaget av klaus, tanken på å skulle puste i dette røret så for meg ut som umulig, men når man er gift med en mann som har dykkersertifikat og har drevet kursing, ja da er det bare en ting å gjøre, sette redsel til side og gjøre sitt beste å høre på instruktøren :)

Det gikk over all forventning.

 


Gabriel i sitt ess :)
 

Vi bestemte oss da for å melde oss på snorkletur, noe som innebar 2-3 timer i bil hver vei.

06.30 kom de og hentet oss, prisen på dette var for alle 4 10 000 bath, da hadde vi buss, lunsj og båtreisen inkl. det de ikke fortalte var at vi underveis stoppet hvor vi faktisk kunne få oss frokost inkl. vi hadde spist litt på forhånd, så var ikke særlig sultne, men en kaffe og noe og drikke var kjærkomment, avhenig som jeg er av den kaffen for å slippe hodepine :p.


Tobias har snorklet siden han var 4 år og lærte å svømme, faktisk lærte han å snorkle før han kunne svømme :) så det var på tide at han fikk se noe mer enn sand og krabber :D
 

0930 kom båten og kjørte oss ut til øya Koh Talu, der ble vi satt av på en lekter, her hadde vi en times tid til rådighet med snorkling. etter denne timen kjørte lekteren bortover en annen plass for å snorkle hvor det var 40 min snorkling, siden jeg hadde en fersk tattoering, lot jeg være å dykke resten av den dagen, selv om jeg hadde veldig lyst til å snorkle mer ;) men guttaboys fikk virkelig utnytte snorkleturen, 


mens guttene dykket, satt jeg og beundret den flotte øya, fantastisk paradis :D

 

etter dennne snorklingen, ble vi satt av på øya Koh Talu hvor vi skulle innta lunsj, et flott buffet bord med dessert ventet oss, leskedrikk var inkl. med alkohol måtte kjøpes. og jeg da, er jeg er syden ja da er øl til lunsj selvskreven ;)

på øya hadde vi etter lunsj også snorklemuligheter, vi fikk høre at det var havskilpadder her, men det så vi ingenting til. jeg som gikk tur på stranden eller guttaboys som snorklet fikk ikke øye på de firebente skjønne dyrene.


noe uklart, men det beste bilde jeg fikk av snorkleturen min, det ser ikke ut som det var mange fisker her, men det var faktisk det, lite redde var de også da de svømte imellom oss mens vi beveget oss sakte bortover :)
 


Fiskene likte både frukt og kjeks, de spiste som gale da vi matet dem fra brygga, ikke like sultne da Tobias og Gabriel forsøkte å bade med dem :)
 

Men vi så masse annet, selv om jeg bare fikk den ene snorkleturen, var jeg i himmelriket, et fantastisk liv under havet, masse flotte fisker å se, jeg fikk heldigvis låne Tobias sitt kamera, men å ta bilder under vann er ikke lett, noe jeg fikk erfare.... så nå er jeg faktisk på jakt etter blinkskuddet under vann, gleder meg bare til neste gang vi reiser til Thailand, men da lenger sør, gjerne Krabi. 

 


Hvilket paradis på jord... så utrolig fantastisk... I am really in love <3

 

Thailand i will see you again :D

2 kommentarer

Anna Kalbach

15.02.2017 kl.10:49

ÅÅ, Nydelige Thailand, der har jeg aldri vært enda! Snorkling er helt fantastisk, snorklet mye når jeg bodde i Mexico og frykten for å "puste under vann" forsvant :) Så gøy at du prøvde - og likte det :) Ha en fin dag videre! :)

mat i dag

16.02.2017 kl.03:22

Ja Thailand er fantastisk ;) det var ikke siste gangen vi besøkte landet :) snorklingen var fantastisk, og ser jo idag at jeg har gått glipp av mange flotte opplevelser :) men det skal jeg ta igjen :D ha en riktig flott dag du også Anna ;)

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits