Donfin beach & Monkey Island

Idag ville vi ta turen til Donfie beach, på bilde som sto ved drosjen var det palmer langt nedi vannkanten, så utrolig flott ut.. dit ville vi...


Hit var det vi ville, det vi fikk, var....


konlusjon, ikke stol på bildene.. men la det være sagt, stranda var helt grei, og vi satte oss ned og nøt synes av båter på stranda, bygget på sandslott, og hadde en deilig lunsj på en av strandrestaurantene, god service var det også, så ingen fare med å reise til denne stranda.


sammarbeid i sandslott bygging, idag hadde vi hver sin borg.


flott når båtene ligger på stranden slik, det blåste en del idag, og noe bølger, men det hindret oss ikke i å ta turen over til Monkey Island. 
visste ikke helt hva vi hadde i vente, men ifølge en russer som Magne kom i prat med, så kunne man mate dem, så vi måtte ha med bananer.


klar til avgang til Apenes øy.


Kapteinen vår.


i land på Monkey Island, det var ingen tvil om at apene skjønte hva vi hadde med, denne karen her var nok den som fikk mest, han hoppet og var klart ivrigst i å få bananer, så det hersker liten tvil om at aper virkelig liker bananer ;)


Gabriel får mate en ape, det var denne som var ivrigst til å spise, av alle bananer vi hadde med så fikk nok denne karen mest, 


Ivrige etter å spise bananer disse karene ;)


en apemamme med babyen på magen, så skjønne, men passet veldig på babyen sin.


Apene gikk ut i vannet for å få tak i bananer fra denne russiske gutten.

guttaboys foran en av apene, dette var en stor opplevelse for dem. 

 *
enda en mamme med baby, og denne gav klar beskjed om å holde avstand, her kom jeg nok litt for nærme, og ja etter bilde ble tatt reiste jeg meg og gikk en annen vei for å gi den fred. 


Magne har posen med bananer og det så denne karen, han ville ha alt. 

 

Dette var også en fantastisk opplevelse, men et tips som er viktig, har du planer om å besøke Monkey Island, så kutt opp bananene i biter, det gjorde ikke vi og de 15 bananene vi hadde med forsvant fortere enn svint. heldig for guttene var russerne gavemilde og gav dem litt bananer så de kunne gi til apene. 

Enda en flott utflukt som ble tatt på sparket, og som jeg anbefaler på det varmeste ;)


  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits