Vananava - vannpark Hua Hin Thailand

Hva gjør man ikke for de søte små når man er på ferie, et av guttenes høydepunkt for thailand var nettopp vannland, og det lå like i nærheten av der vi bor. 

Et pengeløs vannland, armbåndene vi fikk kunne du laste inn med penger og det betalte du med overalt, veldig praktisk og greit når man skal rundt i bassengene og slipper å tenke på lommeboken.

i 5 timer koste de seg glugg ihjel med vannrutsjebaner, surfing og strand. mens mor fulgte tålmodig med, var far med guttakrutt rundt i rutsjebaner.

Surfingen var nok mest populær, og her tilbringte de mye tid, begge ble rimelig gode i surfing tilslutt.


Tobias i aksjon, det var nok vanskelig til å begynne med, men men fantastiske instruktører som hjalp greide de til slutt alle kunster om å senke, heve og vri på brette så de kunne svinge, snu og komme seg opp og ned av surfebanen.


Tobias får hjelp av den ene instruktøren, og han fulgte villig med for å lære mest mulig, all honnør til disse tre instruktørene de gjorde en helt fantastisk jobb, og guttene fikk jo samtidig litt engelsk praktisert ;) da er mor fornøyd ;)


Her får Gabriel hjelp fra instruktøren, og han også fikk god teknikk etter hjelpen der, kan rett og slett ikke skryte nok av disse guttane som jobber med dette ;)

Det var nok av rutsjebaner, og guttene hadde nok å velge mellom, og heldigvis var det lite folk akkurat denne dagen, så køene gikk fort unna, var ikke mer enn de hadde løpt opp trappa, så kom de ned igjen, Magesuget var det også, men denne turte ingen av dem, det vil vel si av vi voksne holdt litt igjen, den kan tross alt være litt farlig, iallfall ifølge mor ;)til de minste barna, og mellomste fantes det også kjekt vannland, rain fortress, guttene fant nå litt glede her også, så det skal være sagt ;) for de helt minste var det en liten en på siden av denne, jeg tok ikke bilde av den, da jeg ikke har barn i den alderen som trenger babybasseng, men for familier som vurdere og ta turen hit, så vet de om det. Sitte plasser var det også overalt, og siden det var lite folk, var det bare å velge og vrake, det fantes sitte plasser til de fleste bassengene.

Vi kjøpte dagspass, hvor det var mat og drikke inkludert, det anbefales ikke, vi kunne bare velge mellom to retter på den ene plassen, men ingen fortalte oss at vi kunne velge flere retter på siden, vi ga 600 baht ekstra for dagspass, og da anbefaler vi kjøp dere inn og fyll på armbåndet, og kjøp det dere har lyst på. var tull og vas med maten vi fikk. ( det kommer av at vi ikke er så veldig begeistret for nudlene som serveres her. )denne sklien var det egentlig 12 års grense, men vår kjære sønn ble fortalt av vakten at han måtte si at han var 12 år, da gikk det greit ;) og han synes den var fantastisk kjekke ;)


guttakrutt i full fart, men smil rundt munnen :)


og far etter ;) guttaboys koser seg gløgg ihjel ;)
og far på vei ned i sklia :)bassengbar er det også, og det var nok en fornøyelse for voksen som var her alene ;)Guttakrutt og far på tur igjen ;)

Badeland hadde egen badestrand, her fikk vi oss litt forfriskninger mens gutta badet, måtte til slutt tvinge i dem vann, for å holde de hydrert ;)

flott basseng ved stranda for små og litt større, bassenge hadde også bølgeintervall, noe som guttene likte godt :)

fiskene våre :)

en klatrepark var kjekt for guttaboys...

at mor gikk på siden og ropte se på meg, smil, hallo hvor er du, som om ungane skulle være 2 og 4 istedefor 9 og 11, ja det er så, men så liker jeg når de smiler til kamera, men jeg var sikkert ikke førstevalget når de holdt på med dette...

Gabriel i sitt ess, han måtte tilbake helt på slutten for å ta den en gang til, og jammen fikk jeg ikke et smil :)

 

En fantastisk dag for guttane, jeg for min del var rimelig lei etter 5 timer i parken, og kunne ikke komme meg fort nok tilbake til leiligheten for å legge igjen saker og ting, finne speilrefleks og opp på monkey mountain. men det følger i neste innlegg ;)  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits