Hua Hin Beach og Nattmarked

Vi ville prøve en annen strand idag, og tok derfor drosje til Hua Hin beach, her fikk vi en koslig drosjesjåfør som villig fortalte om attraksjoner, viste hvor nattmarkedet lå og fortalte at han kunne hjelpe oss med snorkletur, han ville undersøke været så vi ville få en fin tur. 

Vel fremme på stranda fikk jeg endelig mine palmetrær, solstoler satt opp i en fin rekke, og vi hukket tak i 4 senger. her kostet det da 4 ganger så mye enn der vi var dagen før. men mor synes det ble veldig sydenaktig akkurat slik hun ønsket, det var egentlig helt til hun følte at hun var i Tyrkia igjen, masse mas fra selgere, og vi satt i bunn og grunn som sild i tønne, vi hadde valgt 4 stoler som sto ytterst mot sjøen, så snart tidevannet trakk seg tilbake satte de opp fler og fler solstoler, til slutt satt vi egentlig nokså midt i klynga, så det ble ikke så kjekt alikevel, missforstå meg rett nå, vi hadde en super dag på stranda, men fant ut at stranda vi var på dagen i forveien var mye bedre, så dit ville vi tilbake, men kjekt å ha prøvd forskjellige strender.


Hua hin beach, tett i tett med solsenger, et lite stykke bortforbi kunne man ligge litt mer ifred, men da uten solseng.


her fikk man iallfall palmer på stranda, men de veide definitivt ikke opp for maset og trengselen man følte man satt i. kanskje en smule kresen jeg !!!


men manikyr og pedikyr benyttet jeg meg av ;) hvor deilig er ikke det da mens man steiker flesket :P


litt mer steiner på denne stranden og det var også advarsel om at det var fiskeskjell på de som kan kunne kutte seg på, noe Magne fikk erfare, men så lenge man visste om det var det ikke noe proble, med mindre man har små barn som liker å klatre på dem, da bør man være litt føre var.


Hua Hin beach 2017

 

På kvelden tok vi selvsagt turen til nattmarkedet, og vi har jo innsett av vi bor et stykke utforbi #kjernen" av selve hua hin by", men desto kosligere var det å få litt liv å røre når vi beveget oss rundt.

Hua HIn nattmarked....


Far og gabriel handler kule t skjorter :)


masse folk, tidvis litt vanskelig å komme frem, men med mor som fører og far som sørger at alle blir med, så kommer vi oss frem, ifølge far er jeg visstnok litt frekke når det gjelder folkemengder, og ja, jeg kan være nokså tøffe når jeg vil en plass :p men er høffelig og smilende om jeg skulle dulte borti uten å mene da selvsagt ;)


jepp, kule t skjort mor kunne hatt for 20 år siden :D
litt innendørs også, og her var det jo stilt og rolig akkurat i dette øyeblikket ;)


mye å se på, og mye å handle, må nok en tur til dit ja ;)juks og fanteri i mange fasonger ;) men souvenirer må vi ha ;)


flotte souvenirer og jeg går fullstendig i tenkeboksen over hvilken souvenir jeg vil ha med hjem og som faktisk kan passe i stuen, det skulle da egentlig ikke være noe problem da jeg allerede har elefanter og buddha stående i stuen... et bilde på veggen, en maske, en elefant, ohh det er jo så mye å velge mellom :)
capser av bokser, pretty cool, men kommer ikke på mitt hodet :D


klargjøring av mat i alle fasonger og farger, mye sjømat ble tilberedt her på markedet.


det grilles og steikes overalt.


rett før jeg fikk tatt dette bildet sto flammene tilværs, fikk desverre ikke med meg det, og kunne vel ikke spørre om han kunne gjøre det igjen :D


sjømat i alle fasonger, guttene kunne fortelle at skalldyret til høyre faktisk er laget som en av Pokemonfigurene.


Kabuto pokemon i real life ;)


mye kan oppleves på markedet, og er du ute etter fake produkter ja så er dette plassen ;)


Guttene oppdager sukkerspinnmaskin, ja da er det bare å stoppe, og denne gangen rosa, hvor kult var ikke det da ;)


to gutter er meget fornøyd med kveldens siste kjøp før vi satte nesen hjemover ;)

drosjen hjem kjørte fort, å ta bilde ble en real utfordring, måtte jo bare filme galskapen, men la det være sagt, det var lite trafikk på veiene ;) så det var vel det som gjorde at sjåføren kunne gi bånn hyler ;)


forsøk på bilde i drosjen på vei hjem.... oi oi oi det gikk fort gitt :)

video:MVI_4808

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits