Lunsjkaker av fisk

Middag Idag ble lunsjkaker av fisk, nærmere bestemt hyse, torsk og lyr.

Det var stort sett Magne som sto for tilberedningen, da koking av grønnsaker ikke helt kvalifiseres som matlaging :p

Det finnes ifølge Magne ikke noe fast oppskrift, da det spørs på væskemengde i fisken, 

Men en ca oppskrift må vi gå til.

600 gr fisk
1 toppet bs salt (barneskje)
1 toppet ss potetmel
1/2 ts muskatt ( eller etter smak)
Ca 4 dl melk
Salt/pepper
Amerikansk blanding
Makaroni

Kjør fisken i maskin, eller du kan bruke en skarp kniv å kutte den
Ha i krydder, og spe ut med melk til farsen er smidig og "fløffi "
Tilsett makaroni og grønnsaker etter ønske

Stek på middels varme til de er gylne på begge sider .

Server med potet, grønnsaker og smeltet smør , eller Gjør det like enkelt som oss, ha bare litt grønnsaker og makaroni på siden og server med ketchup :)
Det digger iallfall ungane ;)

2 kommentarer

Oda

16.03.2016 kl.14:51

Det så godt ut!

mat i dag

16.03.2016 kl.15:05

Hei Oda ;) ja de var virkelig gode ;) anbefales :D

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits