Pizzagjengen 😄

Igår inviterte vi svoger og svigerinne, nieser og nevøer på pizzakveld hos oss.

 

Det er ikke så ofte vi har sjans til å treffes alle, så et av mine ønsker for året er at vi skal bli flinkere til å tilbringe tid ned familie og venner.

 

Bordet ble dekket og pizzene laget

 

1 mexicana

1 plain ( som vi kaller det)

1 creme fraiche og spekeskinke

1 kyllingpizza ( som min svigerinne sto for)

 

Plain pizza i ovnen.

Denne inneholder kun karbonadedeig, toro kjøttdeigsaus og ost. Veldig barnevennlig

Mexicana venter på å bli stekt

Karbonadedeig med toro mexicana pizzafyll og ost, veldig enkel denne også😄

Pizzaen med spekeskinke og creme fraiche, denne liker alle som har prøvd den. Smakte den selv i klubb første gang og den ble min favoritt.

 

Smør creme fraiche på pizzaosten, strø over ost og legg spekeskinke og rød løk over. Dryss over med ruccola når den er ferdig. Nyt den mens den er varm for smaken forringes veldig når den er kald 😄

Kyllingpizzaen til min svigerinne var også kjempegod, litt tykkelse på bunnen, fylt med marinert kyllingkjøtt, purre, mais, paprika, og ost, fantastisk god denne også 😄👍

 

 

PIZZABUNNER

 

Når jeg lager pizzabunner, så lager jeg en 8-10 i slengen. Det er jo samne jobben om man lager 1 eller 10 😄

 

Bland ingr,

Jeg bruker ca ( slumper som regel)

 

1 kg mel

Vann

Olje

Salt

 

( veldig godt med hvitløk også oppi )

 

Lag den som du pleier å hev den 1 gang

i minst 30 min ( eller til dobbel str )

Skjær deigen i passelige emner, jeg tar 300 gr da blir bunnen tynn og passer akkurat i en langpanne.

 

Leg emnene du ikke skal bruke i plastikkposer og legg i frysen.

Da har du alltid pizzabunner tilgjengelig, og tines på et par timer i romtemperatur, kjempegode blir de😄

 

Liker du litt tykkere bunner kan du ta de på 400 eller 500 gr

 

Når du skal kjevle ut deigen, bruk oliven olje istede for mel, ( smør olivenolje ut over benkeplaten. Der du skal kjevle.

 

deigen blir fort hard om man bruker for mye mel, det er et gris uten like ( iallfall når jeg bruker det) det føles mer renslig og rent og olivenolje er jo så mye sunnere for kroppen en masse mel

 

Your choise :)

 

 

Bon Apetitt 😄

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits