Crock pot - en ren fornøyelse

Synes du det er travelt etter jobb når du skal lage middag, helst en sunn næringrik middag, men kavet med å skrelle, kutte, steke og koke så er det umåtelig fristende med å slenge en pizza i ovnen eller spagetti i gryta, eller gjerne en suppe som er ferdig på 10 min

Hørt om crock-pot?

 

Denne kjøpte jeg til min kjære i bursdagspresang, men det er visst jeg som bruker den mest 😝

Kutt grønnsaker og kjøtt oppi denne, litt krydder og salt av det du ønsker selv, litt vann, skru på low, gå på jobb og voila når du kommet hjem så har du ferdig mat, har du poteter også oppi retten så kan du sette deg rett til bords

varm, næringrik ferdig middag klargjort mens du var på jobb.

Idag lager jeg kyllingfrikasse, gulrot og kylling i samme gryte, litt salt og 5 dl vann, så sitter jeg her da og kan vie hele min oppmerksomhet til gutten min som er syk, middagen lager seg selv. Genialt

Med denne gryten kan du holde på med helt andre ting mens middagen blir til. Hvordan kan det bli bedre

👍

1,5 time etter så har det kommet grei varme i gryten, men ennå gjenstår 3-4 timer når jeg har den på high. Hadde jeg hatt den på low, måtte den ha stått 2-3 timer lenger.

Etter et par timer tilsatte jeg en ss mel for å få saus, hadde jeg vært på jobb så hadde jeg gjort dette når jeg kom hjem eller før jeg dro, det skal bare synke ned i gryten så kan du røre rundt til en jevning, gjør du dette for tidlig blir d klumper i sausen

Etter ca 4 timer så er retten klar til servering.

Til potetene har jeg denne fantastiske saken 😄

Legg potetene oppi, og inn i milroovnen med dem

Noen minutter etter har du kokte poteter som smaker like godt som om de har vært i gruten. Bare skrell dem og server

Bon apetitt serveringsklart, mens jeg har tatt vare på min syke sønn og strikket litt innimellom 😄

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits