Mørbrad med ovnsbakte båtpoteter

Vi er glad i biff ingen tvil, men idag fikk vi bevist begge at legger du ikke sjelen i matlagingen, så blir den ikke perfekt!!

Det har vært en varm dag på campingen idag, sol, bading og avslapning har vært på dagsplanen!

 

Så da maten skulle tilberedes så var vi begge så opptatt med å bare få den ferdig at vi glemte omtenksomheten i det vi laget !

Den møreste mørbraden du kan tenke ble grillet av min kjære, mens jeg som vanlig tok meg av poteter grønnsaker og saus! Sausen var grei, det var Jacobs utvalgte rødvinsaus, går ikke ann å gjøre feil! Men potetene ble alt for salte, ( min feil ) jeg er veldig glad i fingersalt og har det alltid på potetene, men idag ble det alt for mye desverre :(
Grønnsakene var forsåvidt greie, så sammen ble det spiselig, men absolutt ikke noe foodgazom :( men men mette ble vi og det var forsåvidt meningen, men absolutt ikke noen god følelse etter maten!!

Men da sier vi bare til oss selv !!! Bedre lykke neste gang ??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits