kamskjell - min måte å servere havets delikatesse :)




Da var det fortært, kamskjellene som min kjære hadde med til meg, de ble anrettet på sine respektive skjell som er blitt vasket godt.

Du bør regne 2-3 muskler pr skjell, mer hvis de er veldig små

Disse skjellene er vasket i oppvaskmaskin - jeg behandler dem som tallerkner :)

Legg passelig med kamskjell i skjellene ....

... ha så på kuttet gulrot og løk, samt sitronpepper .....

 

muskel, gulrot, løk, sitronpepper


ha fløte så det dekker nesten alt i skjellet og ha derretter på ost her velger du selv om du vil ha raspet eller skivet

skjellene klare til å stekes i ovn, en sommersdag tar du dem selvfølgelig på grillen :)

Kamskjell klar til spising :)

Skjellene er stekt på 225 grader i 10 min.

minstemann i huset er glad i reker, og jammen likte han ikke kamskjell også ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits