hits

Siste ukes måltider i barnehagen !

Vi får ta det under et innlegg !!

Som tidligere skrevet har vi varmt måltid ( middag) to dager i uken i barnehagen, og sist fredag var det stekte fiskekaker med potet og grønnsak som sto på menyen.
På tirsdag var det karbonader med potet og grønnsaker, begge kjempegode måltider som gir mye energi til små kropper :)
I barnehagen prøver jeg å fokusere på norskt kosthold, sånn vi selv vokste opp på på 70-80 & 90 tallet, kjøttkaker, fiskeboller, fiskekaker, fiskepudding, karbonader, komler, middag med poteter og grønnsaker. Idag er vi så vant med mexicansk, spansk, tyrkisk,  italiensk osv. og alt dette er jo også kjempegod mat som også er sunn, men det er litt med å bevare den norske tradisjonen, det ville jo vært alt for galt om unger idag ikke hadde forhold til fiskeboller og kjøttkaker slik som vi over 25 har :) og til dags dato har jeg aldri hørt en unge si at han ikke liker kjøttkaker i brun saus :).... har du ???

Nei jeg er helt sikker på at unger idag for nok av all type mat fra andre verdensdeler, men som tradisjonen tro, man skal ikke kimse av norsk husmannskost :)

Ha en fortsatt fin dag :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv