Hjemmelaget vårruller - Fantastisk godt + Fremgangsmåte :)

idag var det vårruller som sto på menye hos oss, det er bare helt nydelig ;) og det beste du kan spise så mange du vil uten å måtte gå lenger enn til ditt eget kjøkken ;)

Vårruller servert med ris, salat og sweet chillisaus

Arkene jeg bruker er dise som er kjøpt på en "utenlandsk butikk" sånn finnes sikkert der hvor du bor også og de er kjempebillige, finnes i 3-4 forskjellige størrelser

VIKTIG !! Denne er alfa og omega i fyllet :)

En del hodekål, gulrøtter, og karbonadedeig - 

Begynn med å steke karbonadedeigen, når denne er stekt har du i gulrøtter og kål, bland det litt før du heller i noe "fond for kjøttretter"

La det steke og godgjøre seg til kålen er helt myk.

Legg et rent vått håndkle rundt "filoarkene"

Her begynner fyllet å bli ferdig.

Ta et filoark, og legg fyll på, jeg brukte på disse arkene er "god" spiseskje med fyll .

Rull sammen ...

brett inn kantene, og pensle "vispet" egg for å "lime" sammen rullen .



Med røren jeg lagde fikk jeg ca 25 vårruller


Nystekte vårruller ....Yammi

 

Når du steke vårruller så kan du enten bruke frityrkoker, el du har en jerngryte med flott matfett og da er det passelig å steke i ca 2 min for hver vårrull. Du ser selv hvor mange det er plass til av gangen, jeg bruke på min 4-5 vårruller på en gang i frityrkokeren min ;)

Måltidet er klart og servert :)

Bon Apetitt ;)

4 kommentarer

Jeanett- Mamma til Emil <3

14.03.2012 kl.18:58

Mmmm.. Våruller, kjempe godt! :)

frumatglad

14.03.2012 kl.23:36

Det så godt ut,, aldri prøvd før! takk for tips ;)

mat i dag

15.03.2012 kl.07:46

Jeanett: Ja de er kjempegode ;)

mat i dag

15.03.2012 kl.07:47

frumatglad: ja det må du ;) det er egentlig veldig lett, men man står nå på kjøkkenet en stund da ;) men absolutt verdt det når man setter seg ned etterpå å koser seg med godt selskap rundt bordet ;)

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits