Fjordland komler ...iiik :D

Det er nesten så jeg ikke tørr å skrive det, og hadde det ikke smakt godt så er det vel nettopp det jeg hadde ungått også ;)


 

Men idag så var det bare meg og minstemann som skulle ha middag, og sliten som jeg var etter jobb var ikke lysten til å lage noe, særlig til stede, men mat måtte vi jo ha, så vi avgårde etter barnehage ned for å handle middag, Minsten ville helst ha grøt da, og det så jeg virkelig ikke syn på da vi hadde det på lørdag og riskrem i går.

Så da så jeg jo disse to pakkene da, fra fjordland så lyste mot meg med halv pris merke... sjekket dato, jo gikk ut idag,.. goe greier vi skal spise det idag... opp i kurven og frem til kassen.

Vel hjemme, gjør jeg klar dette, som jeg egentlig, når jeg tenker meg om, bare har hørt er helt greit...  jaja som sagt så gjort, opp i gryten med det, og vente 12-13  min.I mellomtiden leser jeg ingrediensene.. burde gjort det i butikken da, men gjort er gjort, blir overrasket over at det ikke finnes hverken E stoffer eller andre tilsetningstoffer, rett og slett bare rene produkter...hm... positivt overrasket ;)

Lukter etterhver som jeg åpner pakkene og legger dem på tallerken, joda, det luktet jo ikke gale da, men hvordan smaker det da ?, komlen ser jo mistenkelig tørr ut da, og kålrotstappe ser mer ut som puré enn noe annet, saltkjøttet ser seigt ut, og pølsene var det umåtelig mye fett rundt... ugh ugh... klar til å smake .....

Det er første gang jeg har kjøpt noe ferdig uten å bli dårlig i magen, og smaken, vel la meg si det slik, dette kan jeg kjøpe igjen om jeg er alene og sliten og trøtt ;) for dette smakte faktisk mye bedre enn forventet ;)


Så om du lurer på komlene, så er de ikke like gode som hjemmelaget, men det er ikke langt unna :)

 

BON APPETITT :)

Én kommentar

Pernille - 21 år og reggis

13.03.2012 kl.10:25

Sjelden jeg også kjøper mat som det, men har gjort det noen ganger. Jeg blir allitd like overrasket over hvor god det er! Selv har jeg aldri smakt komler, og tror ikke jeg tør heller! ;)

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits