Kalkungryte og riskrem - en verdig søndagsmiddag :)


Dagens middag - Kalkungryte
 

Dagens dessert - Riskrem med hjemmelaget jordbærsaus 

 

 Da jeg skulle begynne på middagen, fant jeg rett og slett ut at jeg ikke orket å stresse så voldsomt - skrelte et par gulrøtter, et par poteter, litt kålrot , litt stanselleri og heiv oppi noen asparges jeg hadde liggene, alt oppi en form sammen biter av kalkun, 0,5 l vann og en klump hønsebuljon, inn i ovnen en halvtimes tid og voila middag ferdig ;)

 


Dette var den "kiwi" kalkunfilet til 16.90, den var helt grei på smaken, men 6 åringen i huset synes det ble for sterk. Så om den blir brukt igjen så skyller vi nok vekk kryddere som er på den ;)

Desserten var riskrem med ekte hjemmelaget jordbærsaus. Fantasisk god , faktisk den beste jeg har hatt til riskrem ;)

 

Sausen er laget av ca en halv kurv jordbær kutt de i biter, og tilsett litt melis deretter mixer du til det er blitt saus  og ingen biter :) kjempelett og utrolig godt :)

2 kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

11.03.2012 kl.18:22

mm, dette så nydelig ut!

mat i dag

11.03.2012 kl.18:30

mylife: Takk for det, smakte veldig godt også ;)

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits