Bruschetta & asparges med skinke - Perfekt forrett til middagselskap :)

Bruschetta, en aldeles nydelig forrett til middagselskap og så enkel å lage at det er nesten ikke gøy :D

Kutt en halv løk, ruccolasalat, skinke og tomat i små biter, ha litt olivenolje oppi og fyllet er ferdig ;)


rist brødet ( her har jeg brukt baguetter ) forsiktet ... og gni det med hvitløk ..

Legg brødene på en tallerken og ha på fyllet, voila du har herlige bruchetta 

Asparges med Serranoskinke og asparges med spekeskinke

Som dere sikkert vet er serranoskinke nokså så dyrt, så jeg valgte å prøve begge deler for å teste, konklusjonen min var som følger, Serranoskikne ble veldig mild i smaken og sammen med den søte aspargesen, var det lite smak i det. så bruk serranoskinken som den er ment, romtemperert sammen med annen tapas :)

Spekeskinken derimot var salt og god sammen med den søte aspargesen, en perfekt smakskompinasjon, så det er valget mitt når jeg skal lage forrett til middagselskap, asparges med spekeskinke, 


Det du gjør er : 
Rull skinken rundt 2-3 asparges og legg det i en illfast form med litt olivenolje, legg i ovnen på 200 grader i 10 min. Snu så buntene med asparges og stek videre i 5 minutter til. så er de klare til servering ;)

Et nydelig måltid, men det er nok smart å bare velge en av dem til forrett, hvis ikke blir man mett før hovedrett kommer :)

Jeg unte meg en flaste øl til dette måltidet, men selv øl er best til serranoskinke, så tror jeg nok at jeg vil velge rødvin neste gang :)

Bon Apetitt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Matbloggtoppen Blogglisten
hits