hits

Middag i hjemmet :) - Pølse og makaroni til ungenes glede ;)

Idag var det endelig guttenes tur til å bestemme menyen, og helt ærlig så vet jeg alltid hva det blir, makaroni og pølse. kan egentlig ikke tenke meg noe kjedeligere mat, men så er det da, den ene gangen innimellom at de også skulle ha noe de skulle sagt. kan jo absolutt prøve å lage det litt spennende, men idag passet det vel egentlig bra at det ble så enkelt.

først jobb og så videre med den ene til tannlegen og en handletur til Haugesund som er 3,5 mil unna, ja da var det godt å ha noe enkelt også :)

her er det selfølgelig priors kylling og kalkun  wienerpølser , samt fullkornsmakaroni

og ketchup, uff så kjedelig, men hva kan jeg si, ungane elsker det ;)

Desserten derimot var veldig god, hollandske jordbær med vaniljekesam, yammi, 

( de slår ikke de norske, men det var en god begynnelse på en smak av sommer ;)

 

Imorgen er det bollefrikassé som står på menye her hjemme, der skal jeg legge ut oppskrift også, her i distriktet er det ikke så  veldig vanlig med medisterfarse som jeg bruker, så jeg vil tro at noen plasser vil du kun få tak i det rudndt juletider, men du og du så utrolig godt det er  :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv