hits

Tradisjonell seibiff med poteter og raspet gulrot !!!

Det finnes nesten ikke noe bedre i hele verden, stekt seibiff med stekt løk, potet og raspet gulrot, yammi, jeg kjente lukten hvordan den spredte seg i huset, og gledet meg til middagen, jeg forberedte meg til og med på ungenens "jeg liker ikke" og fant ut at så lenge jeg fikk denne deilige middagen så skulle jeg holde ut både det ene og det andre :)


Findus Gourmet seifilet, ja kommer nok ikke i vårt hus igjen med det første :(

Når man er vandt med fersk fisk fra havet, ja da kan man spør seg hva skal man på butikken å kjøpe fisk for da ?, vel av og til er det sånn da at man skal ha tid til å fiske den også, og siden det ligger på min mann, så har han ikke hatt tid da, med oppussing av hus og sånnt, da må man ta til takke med butikkfisket fisk.  denne luktet desverre nokså så mye tran, noe som jeg tenkte ja, ja blir sikkert god fordet ;).....

....Gikk igang med melposen min som jeg anbefaler alle andre også, ikke bruk tallerken.. blir så mye søl.. en brødpose med mel, salt og pepper og hiv fisken i, vend og rull den til alle kanter og vips er fisken dekket ;) ( hadde den i egg først da ) ;D

På pannen med den, og sammen med en oppkuttet løk, ( ha en liten skje med sukker på løken, da blir den sååå mye bedre ;) ) gjett om det luktet godt da, å som jeg gledet meg :)

Revet gullrøtter med litt sukker og edikk ;) det er digg det ;)

Middagen var ferdig, åhhh så godt det ser ut :) satte tennene i gaffelen med potet, fisk og gulrot.... NEEEEIIII smakte nesten bare tran jo... prøvde litt til..... jo transmaken var det, men var litt ymse om det var lite eller mye transmak, men sant skal sies, det gikk fint ann å spise, det er nok bare jeg som er så inni granskauen bortskjemt på at fisk skal ikke smake tran ;), minsten likte også fisken så da ble jeg jo såpass glad at det hele gikk helt greit alikevel :)

MEN foretrekker fersk fisk eller egenfryst fisk fremover ja ;) får bare jage mannen ut i båten og få fisket litt ja :)

 

FIndus har som regel helt greie produkter, hvorfor denne skulle smake så mye tran er vel heller usikkert, kanskje jeg var uheldig med akkurat denne, eller kanskje den rett og slett har ligget for lenge i frysen, ( sjekket dato og den var ikke utgått ) men allikevel ;) men middagen ble nå spist og mett ble både jeg og guttene :) så får vi heller ta litt ekstra til kvelds da ,)

Ha en fin dag :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mat i dag

mat i dag

43, Karmøy

Hei Jeg heter Jill Tanja, gift med Magne sammen har vi 2 barn på 10 og 12 år, jeg har 2 voksne fra tidligere Lene 24 år og Tor Erik 22 år, og har nå fått 1 barnebarn. Er bosatt i Skudeneshavn på Karnøy. Bloggen er for gøy, og inneholder i hovedsakelig mat i alle bauger og kanter, men hobbyer vil også være sentralt i bloggen.

Matbloggtoppen Blogglisten

Kategorier

Arkiv